دنیای فناوری

دنیای فناوری

دنیای فناوری

دنیای فناوری

مراسم گلاب گیری کاشان


در اردیبهشت ماه و ژوئن، جشنواره سالانه گل رز و گل رز در کاشان در ایران برگزار می شود. این زمان برای برداشت گلهای محمدی است تا آب گل رز از آنها بیرون بیاید. گلاب - گل رز - یک ماده تقطیر معطر گل رز است که در ایران در غذاهای مختلف سنتی برای طعم آن استفاده می شود و یا به عنوان عطر مذهبی نیز مصرف می شود. اگر چه بسیاری از کارخانه های مدرن ساخته شده برای تولید گل رز است، مراسم گلاب گیری کاشان اما به طور سنتی در شهرستانها در اطراف کاشان، به محمدی محمدی در ایران افزایش یافت. مراسم سنتی به دست آوردن هیدروستول رز، تعداد زیادی از مردم را از سراسر کشور و خارج از کشور به کاشان، قمصر، نیاسر، بارزاک و دیگر شهرهای محله جذب می کند. تور گلاب گیری کاشان تولید گل رز در ایران بیش از 2500 سال پیش آغاز شده است. تجهیزات تقطیر شامل گلدان های مس با لوله های ویژه برای به دست آوردن هیدروستول گیاهی و اجاق ویژه ساخته شده توسط آجر. این ماشین ها برای تولید گل رز آب و سایر هیدروزول های گیاهی مورد استفاده قرار می گیرند. قبل از تقطیر شروع می شود مردم گلهای محمدی را جمع می کنند و گلبرگ های خود را به گلدان های مس می رسانند. سپس گلدان ها را بر روی اجاق ساخته شده از آجر یا سنگ و گلدان قرار دهید. روش گلاب گیری تقریبا هر 30 کیلوگرم گلبرگ های گل رز به گلدان حاوی 80 لیتر آب ریخته می شود. سپس گلدان به آب بخار داده می شود و گل رز می شود. گلدانها شامل لوله های آهن یا آلومینیومی برای بخار گلاب گیری هستند که از طریق هیدروستول به دست می آیند. پایان روند و گلاب - گل رز - با رایحه ای عالی برای استفاده در ظروف فارسی و برای اهداف شفا آماده می شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.